Trött....

Jag känner mig precis som katten! Dax att sova, imon är det jobb igen :) hatar att gå upp tidigt med älskar att ha något att sysselsätta mig med på dagarna. Hoppas nu bara jag får tjänsten, trivs så bra med både kollegor och eleverna på skolan. Alla är trevliga och glada, det är bara jag som är lite blyg. Men det går bättre och bättre :D tänk om.... :D jag har nämligen en dröm som jag hoppas går i uppfyllelse. Men det beror på ju på om jag får jobbet såklart ;). Godnatt!


Min helg har verkligen varit toppen!

I går festade vi som bara den hemma hos Daniel. Jag fixade ett hemmagjort fylle spel! Och de funkade super bra, alla som drack blev fulla ;) kvällen slutade med att jag, Daniel och Richard satt i köket och chillade, väldigt trevligt måste jag säga ;) idag sov jag och älsklingen till typ 13:00 sen körde Richard oss till "feta Gretas" där vi köpte hamburgare och tog med tillbaka till lägenheten. Medan vi åt så kollade jag och Daniel på film. Supermysigt! När vi hade kollat på två filmer så kommer Anna och Johan förbi och vill umgås. När jag kom hem åt jag mat och sen hade mamma gjort en supergod pannacotta till efterätt! ;) Imorgon blir det jobb! Godnatt!


Min kväll!

När kl var ungefär 19:00 så träffade jag min pojkvän i stan för en kvällspromenad. De slutade nog med att vi var ute i 1,5 timme. Det var väldigt skönt att vara ute och gå, även fast de var lite kallt (ca 9 minus). Behövde komma ut och röra på mig eftersom jag varit sjuk och vara varit inomhus. Efter promenaden när jag kom hem så blev de ett glas juice! MUMS! Nu ligger jag i sängen och ska strax sova :)


Blev lite fel..

I förra inlägget. Här kommer bilden ^^ dock ser man knappt vad de de är....men så blir det med mobilkameran:)


Sjuk...

Det är inte alls kul...fått en rejäl förkylning typ. Så jag är hemma imon med från jobbet, så jag förhoppningsvis frisk till fredag. Igår hade jag en lugn kväll med min kille. Vi åt fruktsallad och slappade! Hoppas vi gör det igen snart. Och min bby pysslade om mig och var så söt imorse <3 bilden är från igår kväll :)


RSS 2.0