Redan trött...dax att sova!

Nu har jag hunnit med att fixa naglarna och att ha en ansiktsmask, har varit väldigt avslappnande och min hy är mkt mjukare och finare nu ;) imorgon väntar mer jobb men efter de ska jag hem till min pojke <3 vi ska nog bara chilla och kolla film, vilken toppenkväll! Och bästa av allt somna jämte den man älskar i en stor säng! Sover alltid så j*vla skönt i hans säng! Blir lagom att avrunda inlägget där med att säga: GODNATT! :)


Fortfrande....

Mår fortfarnande inte jätte bra...men jag är på jobbet iaf. Så det är lite bättre :) ikväll ska jag bara slappa, blir ansiktsmask och fixa naglarna. Det blev nämligen inte av senast. Nu har jag precis haft rast, så nu är det dax att fortsätta jobba :)


Min helg :)

Jag började med att hjälpa mamma i lördags på en scrapbookingträff, jag fick även tid att göra lite egna saker :) igår slappade jag och cyklade till cassa och umgicks lite med henne, var ändå inom Daniel när jag ändå var på de hållet ;) sen började jag bli väldigt hängig så jag cyklade hem...har blivit lite bättre idag, får hoppas de håller i sig. Nu ska jag strax till jobbet. Ha en bra dag! :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/969696/images/2012/pic_186910324.jpg" class="image">


Fredag

Ikväll blev de pizza och godis ;) senare blir det att spela data. Men jag är sjukt trött och jag har ont i huvudet :( men de går nog över.


Vad händer idag?

Dagen börjar med jobb och efter de ska jag bara hem och ta det lugnt, spels lite dator och gosa med katten. Sen kommer mamma hem och då blir de nog städning och matlagning. Efter middagen ska jag spela lite, ganska skönt att varva ner med de innan man ska sova ;) hehe ^^ imorgon ska jag och älsklingen ut till harplinge och träffa Anna och johan :) det kommer bli väldigt trevligt ;)


PMS?!

Idag har det gått super på jobbet mkt diskande idag blev de....:) och min PMS går att leva med idag ;) jag har varit på riktigt bra humör! Skönt! Ikväll blir de att nörda sig^^


Jobbat från 08:30 - 16:00

Det gick jättebra idag och kökschefen verkade väldigt nöjd med mitt arbete, toppen! imon kör vi en ny dag, ska bli roligt faktiskt.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/969696/images/2012/pic_185863337.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/969696/images/2012/pic_185863347.jpg" class="image">


Nu blir det jobb! :)

Sitter och väntar på att kökschefen ska komma så vi kan börja jobba, det är spännande nu när det är min första dag :) men tror de kommer vara ganska roligt. Plus att det var jätte skönt att gå upp tidigt idag ;)


Chill dag och kväll!

Har varit en lugn skön dag, har inte gjort så mkt dock har jag ätit super goda vitlöksbröd idag :D ikväll ska jag börda mig lite och spela om jag orkar. Annars blir de bara duscha och sova. Imon börjar jag min första dag på praktiken....är lite nervös. Men det går nog bra :)


Det var verkligen trevligt, har lite ont i magen nu....

Jag har haft en grymt trevlig och rolig kväll ikväll! Var hemma hos Cassandra och chillade med Adde och såklart cassa! :) nu ligger jag i sängen och tänkte försöka sova. Vill ju vakna upp och se vad morgondagen har för äventyr ;) spännande! ^^ shit! Känner att jag ätit lite för mkt popcorn och druckit för mkt fanta...har ont i magen :P haha!


Lördag :)

Idag vaknade jag vid 12, riktigt skönt faktiskt. Sen blev de en sväng ner på stan och nu ligger jag på soffan och tar det lungt. :)


Jobba, äta och festa!

Det är precis vad jag ska göra idag. Jag börjar jobba kl 9 och håller på till kl 6. Vid 7 blir jag hämtad av min pojke och vi åker till Wild West och äter med hans familj. Efter middagen så kör vi hem till Cassandra som har lite fest ikväll ;)

Måste ju nämna att de faktiskt är snö ute på gatan :O det är nog den första snön jag har sett denna vintern!! Mysigt att min Kissemisse ligger i mitt knä och är hur kelig som helst :) <3


Torsdag.... :)

Nu är jag påväg till min mormor, ska hjälpa henne med datorn. Det är inte lätt när man är gammal och ointresserad. Men nu när hon kan lite mer så är de ju lite roligare för henne :) efter de ska jag till min pojke och sen vidare på intervju. Spännande ;)


Min kväll!

Kommer jag tillbringa med min pojkvän. Nu är vi på hff och chillar, senare blir det mat från fetagretas. Ska bli riktigt gott med hamburgare ;) efter maten blir de nog massa film, TOPPEN! :D


Tråkig kväll....

När jag vaknade imorse så låg min kille och höll om mig, det var supermysigt. Men efter de har jag inte gjort något på hela dagen och jag är ju ganska rastlös av mig. Så nu bestämde jag mig för att de skulle vara slut på tråkigheterna med att inte göra något så jag går och lägger mig nu. Imorgon händer de iaf någonting ;) hörs imon!


RSS 2.0